Duration

9 Days 7 Nights

Country

United Arab Emirates

Maximum Traveller

Min Pax

ЗИМНОТО СЛЪНЦЕ НА ПЕРСИЙСКИЯ ЗАЛИВ

Destination Activity

Описание

Описание

Всяка зима желаем да прекараме приятно време на топло и уютно място. Една от най-близките дестинации, която може да удовлетвори това наше желание е Близкият изток. Магнетичен, различен, и винаги интересен, особено когато може да бъдат посетени няколко различни държави за една седмица, без да е необходимо да се сменя хотелската стая, би било прекрасна възможност за планиранне на предстояща ваканция. Предложението ние за круиз в Персийския залив, на борда на един от най-модерните круизни кораби в света – MSC Virtuosa.

Съчетайте един изумителен плаващ курорт с топло и слънчево време и напълно нови места, където да прекарате една зимна почивка сами, със семейството или с приятели.

Вклйчен е полет до Дубай, където ще пренощувате, а на следващия ден, отпочинали и пълни с любопитство, ще се отправите на пътешествие до Абу Даби, Доха, Манама, Сир Бани Яс и Абу Даби, които ще разкрият пред вас познати и неочаквани преживявания.

През цялото време ще сте заедно с наш представител, който изцяло ще се погрижи за гладкото протичане на цялата програма и ще отговаря на всякакви ваши въпроси.

9 дни / 7 нощувки на кораб

ДАТИ:       02 – 10 февруари 2024 г. и 16 – 24 февруари 2024 г.

Круизна компания: MSC Cruises            Кораб: MSC Virtuosa 5*

ЦЕНИ:

 • от 2 530 лв / 2 730 лв на човек във вътрешна каюта
 • от 2 860 лв. / 3 040 лв. на възрастен в каюта с илюминатор
 • от 3 165 лв. / 3 350 лв. на възрастен в каюта с балкон
 • от 1 940 лв. / 2 125 лв. на дете до 17 години
 • от 2 350 лв. / 2 530 лв. на допълнителен възрастен в каюта

 

Допълнителни условия и информация:

 • Предлаганата комбинация от туристически услуги представлява туристически пакет по смисъла на Директива (ЕС) 2015/2302. Запознайте се с вашите основни права според директивата тук.
 • За осъществяване на круизното пътуване е необходимо да се събере минимален брой участници 30 души. Ако необходимият минимален брой участници не бъде набран, Юзит Калърс ще уведоми пътуващия за това не по-късно от 7 дни преди заминаването и ще възстанови заплатените до момента суми на пътниците в разумен срок;
 • Приблизителен размер на групата – 45 души.
 • Цените са изчислени на база обменен курс 1.80 BGN за 1 USD. При значително повишаване на курса е възможна корекция на цената.
 • Възможна е промяна на цената на летищните такси и полетното разписание. В по-редки случаи, при отмяна на полети по програмата може да се наложи туроператорът да промени авиопревозвача при съответните корекции на цената на пакета.
 • За осъществяване на пътуването няма необходимост от задължителни визи по маршрута.
 • Единственият необходим документ за пътуването е валиден международен паспорт, изтичащ след не по-малко от 6 месеца от датата на приключване на пътуването. Чуждестранни граждани, може да проверят визовите изисквания, валидни за техните държави на страниците на техните консулски отдели, външно министерство или съответните служби. Няма специфични изисквания за ваксинации по маршрута.
 • Круизните кораби са съобразени с нуждите на лица с ограничена подвижност. За да бъдат съобразени специфичните нужди на всяко пътуващо лице с ограничена подвижност, те трябва да бъдат ясно комуникирани с туристическия агент. Може да бъде заявена специализирана каюта, съдействие от корабния персонал по време на слизане и качване на кораба и др. Всички общи части на круизните кораби може да бъдат достъпвани с инвалидна количка. Някои от бреговите екскурзии и допълнителните дейности на борда може да не са подходящи за пътуващи лица с ограничена подвижност. Автобусните и самолетните превози по маршрута могат да бъдат некомфортни или неподходящи за лица със силно ограничена подвижност.
 • Официалният език на комуникация, ежедневните бюлетини, обслужването, менютата в ресторантите, указателните табели, бреговите екскурзии и др. на борда на круизните кораби е английският език.

 

Информация за кораба:

MSC Virtuosa e сред най-новите и най-модерни круизни кораби в света. Той е и сред най-големите и предлагащи най-голямо разнообразие от видове каюти, специализирани ресторанти, различни барове и атракциони за развлечения.

Наред с основните ресторанти и бюфета, които са включени в цената на круиза, имате избор от 5 допълнителни специализирани ресторанта с предварителна резервация – суши бар, тепаняки ресторант, стек хаус, азиатски ресторант, френско- виетнамски фюжън и тапас ресторант за испанска и мексиканска храна. Разнообразието е голямо, а изборът е изцяло ваш.

MSC Virtuosa има 5 басейна, джакузита, спорти площадки, боулинг писти, два супермодерни Формула 1 симулатора, аква-парк, въжен парк, фитнес зала, джаги, тенис на маса, баскетболно и волейболно игрище и още различни спортни и игрови центрове. Една част от атракциите са включени в цената на круиза, за останалите се заплаща на място. Това е и първият кораб на MSC Cruises с бар, обслужван от барман робот.

Една от основните атракции също така, е главната търговска улица, на която са разположени повечето специализирани ресторанти, голяма част от баровете и магазините на кораба. Таванът на тази вътрешна улица е огромен LED екран, който се променя от синьо небе, през стъклен витраж, обсипан със звезди небосвод през нощта или абстрактни картини.

 

Програма

Цени

Ред и начин на плащане

Галерия

Дати

from 2,530.00лв.