Duration

Country

Nepal

Maximum Traveller

Min Pax

ЗИМНОТО СЛЪНЦЕ НА ПЕРСИЙСКИЯ ЗАЛИВ

Destination Activity

Всяка зима желаем да прекараме приятно време на топло и уютно място. Една от най-близките дестинации, която може да удовлетвори това наше желание е Близкият изток. Магнетичен, различен, и винаги интересен, особено когато може да бъдат посетени няколко различни държави за една седмица, без да е необходимо да се сменя хотелската стая, би било прекрасна възможност за планиранне на предстояща ваканция. Предложението ние за круиз в Персийския залив, на борда на един от най-модерните круизни кораби в света – MSC Virtuosa.

Съчетайте един изумителен плаващ курорт с топло и слънчево време и напълно нови места, където да прекарате една зимна почивка сами, със семейството или с приятели.

Вклйчен е полет до Дубай, където ще пренощувате, а на следващия ден, отпочинали и пълни с любопитство, ще се отправите на пътешествие до Абу Даби, Доха, Манама, Сир Бани Яс и Абу Даби, които ще разкрият пред вас познати и неочаквани преживявания.

През цялото време ще сте заедно с наш представител, който изцяло ще се погрижи за гладкото протичане на цялата програма и ще отговаря на всякакви ваши въпроси.

Overview

Overview

Itinerary

Cost Info

FAQ

Map

Gallery

Хотели към програмата

Допълнителни екскурзии

Описание

Моля изберете дата

from Free

Guest
0.00лв. 0.00лв. Per Guest
Total Price0.00лв.